Alicia Keys ambieert een compleet nieuwe look

Dat Alicia Keys haar natural beauty volledig omarmt heeft, is wel duidelijk sinds de veelbesproken #nomakeup movement. De Amerikaanse zangeres maakte in 2017 het besluit om voortaan zonder make-up door het leven te gaan, wat zij vandaag de dag nog steeds volhoud. Om haar huid gezond en glanzend te houden, gebruikt zij komkommers en ijs om de bloedcirculatie in het gezicht te blijven stimuleren. Een trucje op natuurlijke wijze doet wonderen!

Alicia Keys staat bekend om haar iconische cornrows en krullen, maar dit heeft nu plaats moeten maken voor een totaal nieuwe look. Op haar Instagram account heeft zij een foto gepost met een nieuw en kort kapsel, wat voor veel positieve reacties gezorgd heeft. Op de foto is zij haast onherkenbaar dankzij haar nieuwe one-side bob kapsel. Menig volgers zijn van mening dat het hier om een pruik gaat en dat haar kapsel fake is. Aangezien geen enkele brand verder in deze foto getagd is, kunnen we ervan uitgaan dat dit toch echt de nieuwe Keys is.

De afgelopen tijd heeft Alicia Keys al vaker voor drastische veranderingen gekozen op het gebied van haar uiterlijk. Door haar uiterlijke vertoning wilt ze graag meerdere boodschappen overbrengen naar vrouwen over de hele wereld. Keys wilt hiermee duidelijk maken dat zelfacceptatie het belangrijkste is en dat niemand zich moet laten beïnvloeden door de huidige samenleving.